maandag 24 maart 2008

PaspoppenIk heb een grote liefde voor paspoppen ze mogen best een geschiedenis hebben en een geleefd uiterlijk. in combinatie met hoedendozen of hoedenkoffers helemaal goed.
Wanneer we in Frankrijk zijn kan ik het niet laten om in leuke kleine brocante winkeltjes rond te kijken en wie weet vind ik wel net die waar ik al lang naar op zoek ben.

9 opmerkingen:

Kees zei

Hoi Hetty
Vind je blog prachtig.
En de muziek daar hou ik van, liefs @nnelies ( picasa)

Lynda zei

Hee Hetty, ik vindt het een echte "Hetty-blog":D.
Allemaal die picasameiden aan de blog, zo komen we nóóit uit met onze tijd he ;), want stel je voor dat we eens iets missen ;)!

Groetjes
Lynda

rosabeer zei

Hoi Hetty, leuk weer een blog erbij. Vind het een mooie blog geworden en ga hem zeker regelmatig lezen. Je hebt er zelfs muziek opstaan, zover ben ik nog niet. Leuk al die verhalen van de picasagirls. Kom nu nog meer tijd te kort.
Groetjes Marja.

me and alice zei

Hello Hetty!
Thank you for visiting my blog so I could find yours. It´s beautiful!I´ll be back soon...
Susanne from Sweden

jeanette zei

hi hetty, wat leuk dat jij ook je eigen blog hebt, het ziet er super uit!!...ik hab alleen de muziek even zacht gezet hoor, niet omdat ik het niet mooi vind maar manlief kijkt tv en ik zit naast hem met de laptop op schoot, tja..een aktiefilm en jouwn muziekje gaan niet zo goed samen vindt hij, haha was ook al eens aan het puzzelen geweest om een blog te beginnen maar dacht dat het ook in engels moest, dat zie je haast bij iedereen maar m`n engels is niet zo goed daarom durf ik ook geen blog te beginnen maar zie dat jij ook geen engels gebruikt, misschien kom je me hier dan ook nog wel eens tegen, tot nu toe blijft het alleen even bij reacties, heel veel plezier hier en succes met je blog!

Laeriss zei

Bonsoir Hetty,
Je vous remercie pour votre commentaire sur mon Cœur en Provence ainsi que pour vos compliments qui me touchent beaucoup.
Vous pouvez faire un tour sur "A Heart in Provence" car c'est un blog fait pour vous ;-)
Je suis bien sûr "ok" pour votre "link" et j'en suis très flattée.
Merci encore et à bientôt.

LiLi M. zei

Hee Hetty!! Je hebt ook de smaak te pakken hè? Wat ziet het er dan mooi uit als je zo je eigen stukjes schrijft, vind je niet? Ik zie trouwens dat Lynda ook al pogingen doen tot bloggen, maar daar kan ik niet reageren. Fijne zondag nog!

Petra zei

Hoi Hetty,

Ik kreeg de tip van Mickey over diverse blogs van picasameiden.

Wat een prachtige blog! Heerlijk om zo de foto`s te zien op een mooie achtergrond. En de muziek vind ik erg mooi passen.
Kom zeker vaker kijken :-)

Groetjes Petra

Anita zei

Hoi Hetty!
wat een prachtige blog heb je ervan gemaakt! Ik zet je bij m'n favo's, dan kom ik regelmatig even terug.
Groetjes,
Anita (W'huisje)