dinsdag 24 februari 2015

Soms.......

Soms zit het mee en soms zit het tegen.....De muren in onze badkamer hebben we voorzien van een mooie laag betonciré.. het staat echt prachtig en ik ben er ook heel blij mee.
Ook de douche hoek hebben we voorzien van een mooie laag.

Dat ziet er prachtig uit............ maar helaas... we hebben een oud huis met houten muren... en hout dat werkt altijd... tja en door dit werken is er een scheur gekomen in het houtwerk waar twee platen tegen elkaar zijn gezet..
We hebben hier tijdens het bewerken van de muren niet over nagedacht,.. noem het onverstandig maar het zij zo..!!
En zo dacht je met iets klaar te zijn, maar helaas om lekkage te voorkomen moeten we er echt wel iets mee doen.
Dus hup richting de bouwmaat en op zoek naar een mooie wandtegel voor ALLEEN in de douche hoek.
Pffff.. wat een keus en wat een prijzen...!
En niet geheel onbelangrijk het moet ook passen bij de rest.
Maar we zijn eruit..
Dus de andere klussen blijven even liggen... we willen graag weer douchen... ;-)

Afgelopen zaterdag stond ik op de brocantemarkt in de kerk in Deventer.
Het was rustig, te rustig... misschien kwam het door het slechte weer, of doordat de voorjaarsvakantie was begonnen.. het eind van de maand, het geld was op... tja je weet het niet.
Er stonden veel mooie kramen en hoe dan ook ik heb een leuke dag gehad, leuke mensen gesproken.

 

De eerst volgende markt waar ik sta is op 2e paasdag 6 april in Dronten.
Het seizoen is weer begonnen..heerlijk..!! 

Fijne dag,
Groetjes Hetty

13 opmerkingen:

Corine(THUIS) zei

Balen Hetty! Wij hebben speciaal vanwege de werking van het hout de gipswand destijds opgedikt met fermacell, dit raadde de tadelaktspecialist ons aan. Gelukkig maar! Bij ons zit het er allemaal nog strak op. Spannend vond ik het wel ;-) Succes met tegelen en geniet ervan als je straks weer heerlijk warm kunt douchen!

Passione Helena zei

Hallo Hetty…wat ontzettend jammer van de muren! Een onvoorziene klus, één die z’n eerste prioriteit eist op de klussenlijst. Balen is dat, als iets af is naar smaak en je moet er toch weer aan de klussen. Je vind vast een geschikte tegel die in de sfeer van de badkamer past.

Ik ben even door je posten gescrold. Jeetje wat hebben jullie het huis een metamorfose gegeven, het is een prachtig sfeervol huis geworden! Wat fijn dat je je er zoveel beter in voelt. Een warm en sfeervol huis om je in thuis te voelen..geniet er van!

Gelukkig heb je afgelopen zaterdag toch een hele leuke dag beleefd en wordt het de volgende keer drukker bezocht.

Succes met de badkamer!

Fijne dag nog.
Lieve groet, Helena

De Witte Lanteern zei

Dat is balen, zo'n onvoorziene klus tussendoor. Maar aan de ene kant een geluk dat jullie het op tijd hebben gezien, voordat het nog erger wordt. Ben benieuwd wat voor tegel jullie hebben uitgezocht. Zal zeker ook mooi worden! Wij hebben op de badkamer ook alleen bij het douche/badgedeelte tegels en de rest lambrisering en gestukte wanden. Gaat prima zo, toch sfeervol en makkelijk in onderhoud.
Heerlijk dat het fair-seizoen weer begint! In Deventer moesten ze zeker nog even wakker worden, hihi. Succes verder!
Liefs, Peetje

Verie - Vestywo zei

Balen, Hetty! Hopelijk heb je 2e Paasdag meer mensen om je kraampje heen, en dan natuurlijk kopers! :)

`k Ben benieuwd naar de douche, jammer dat je het dan net weer anders moet doen als wat je in je hoofd had, maar het wordt vast mooi, jou kennende!

Lieve-Groetjes,
Verie

Anneke zei

Wat is dat vervelend dat het dan weer even tegenzit. Heb je het net mooi voor elkaar. Je laat toch nog wel het eindresultaat zien he. Sterkte met het klussen hoor.
Liefs Anneke

Bonjade zei

Oh zeg.....toch nog even een tegenvaller dus.....ben benieuwd welke tegels het geworden zijn.
Hoop dat je 1e markt geen voorbode is voor de rest van het jaar......
Heb zin in een jaar vol brocante ;)

Fijne avond

Liefs

Judith zei

Dat zijn vervelende dingen...

Ik wil straks de badkamer ook niet betegelen en ondanks dat wij een nieuw huis krijgen, gaan er bij ons in de inloopdouche wel tegels tegen de muur!

Ik heb het eens aan Ineke (&Styling) gevraagd, omdat zij al járen tadelakt op de badkamermuren heeft en dus ervaringsspecialist is. Zij raadde het me af om het in de douche te doen... Soms is het verstandiger om meer voor praktisch te kiezen i.p.v. voor het mooie... Want ik ben het met je eens: Zonder tegels is veel mooier!

Ik hoop dat jullie snel weer onbezorgd kunnen douchen!!!

Home and Lifestyle zei

Dat is inderdaad balen Hetty! Op extra klussen zit je niet te wachten maar dit kun je gewoonweg niet laten voor wat het is. Jammer dat je nu de gekozen stijl een beetje los moet laten, maar nu is praktisch misschien even iets belangrijker.

Jammer dat het zo rustig was op de brocante markt. Ik hoop dat de volgende succesvoller is.

Liefs, Ingrid

Marjan zei

Gelukkig zijn jullie er op tijd bij voordat je echt lekkage krijgt. Dan ben je nog veel verder van huis. Maar ik begrijp het helemaal. Zonder tegels is het veel stoerder en mooier maar ja, soms moet je toch echt voor praktisch gaan. Wij hebben in de douchehoek ook tegels zitten en op de rest zit kalkverf met een sealer. Maar jullie vinden vast een tegel die bij het sfeertje van de badkamer past.
Succes....

Liefs, Marjan

lia zei

Ik weet hoe vervelend eenlekkage kan zijn,dus je hebt gelijk dat je het nu meteen aanpakt.
Wij zijn ook aan het kijken voor de douche, en twijfel nog steeds tussen tegels en beton cire in het natte gedeelte, maar wij hebben dan wel betonnen muren en geen hout, dus dat scheelt dan wel weer.
Maar ik blijf twijfelen.

Hoop dat het de volg keer wat drukker voor je is, maar dat kun je ook niet regelen.

Marjonel M zei

Heel jammer, mijn vriendin heeft ook beton cire in de badkamer maar hebben het destijds over de tegels gedaan. Haar man is timmerman en doet ook in beton cire.

Groet, Marjonel

La Maison zei

Ook hier een oud huis en tegels in het douche gedeelte. Gewoon het zekere voor het onzekere.

Tja een slappe markt, je zoekt naar een reden, maar zeker weet je het nooit waarom de mensen wegblijven. Jammer van de energie, maar fijn dat je toch een leuke dag had.

liefs
Hermine

Roelie Steinmann zei

Wat een pech zeg met jullie badkamer, dat is natuurlijk flink balen. Aar je kunt het maar beter nu goed aanpakken dan later een lekkage krijgen, ja.

Groetjes Roelie