Ons huis in de verkoop

Ons huis staat te koop..
Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag .....

Sfeervol en ruime stadsvilla met 4 woonlagen, prachtige tuin en dichtbij vele voorzieningen.
Mede door de schitterende afwerking en sfeer stond dit huis al een aantal keren in de landelijke woonbladen, waaronder de At Home en de Wonen landelijke Stijl.


Begane grond met hal, inpandige garage, toilet, trapkast en ruime tuingerichte sfeervolle woonkeuken met diverse apparatuur.
1e Verdieping: Royale woonkamer v.v. houten vloer en computerhoek.
2e Verdieping: fraaie overloop, berging met wasmachine-aansluiting, 3 ruime slaapkamers en sfeervolle badkamer v.v. romantisch ligbad op pootjes, dubbele wastafel, 2e toilet en douche.
De badkamerwanden zijn geschilderd met kalkverf van Carte Colori. De muurtekening is een met de hand geschilderde afbeelding van Dame met Spons.
3e Verdieping: grote slaapkamer op de bovenste verdieping van de woning. Vanaf hier heeft u schitterend uitzicht over de stad Apeldoorn met alle torentjes, parken en bossen. Tevens met inloopkast en zolderberging.

De wanden in de woning zijn voorzien van kalkverf van Cart Colori in de kleur Gritti.
De tuin is ontworpen door een tuinstylist en geeft voldoende privacy.

Uiteraard is de woning goed onderhouden, uitstekend geïsoleerd en is gunstige gelegen nabij uitvalswegen, winkels, NS-station, etc. De woning is uitstekend geschikt voor een groot gezin, maar ook ideaal voor werk aan huis.

Voor meer info en foto's kijk op
Funda
Voor een bezichtiging kun je contact op nemen met onze Makelaar